PREDANÉ Na predaj 3-izbový byt v historickej časti Starého Mesta

  • 319,000€
Hurbanovo námestie, Bratislava - Staré Mesto
PREDANÉ Na predaj 3-izbový byt v historickej časti Starého Mesta
Hurbanovo námestie, Bratislava - Staré Mesto
  • 319,000€

Popis / Description

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj nádherný 3-izbový byt (89 m2) v historickej časti Starého Mesta.

Popis bytu:
3-izbový byt, ktorý sa nachádza na 1. poschodí (3) v bytovom dome bez výťahu, ktorý bol postavený v roku 1901. Celková podlahová plocha bytu predstavuje 89 m2. Vchádza sa cez vstupný priestor priamo do kuchyne. Kuchyňu a obývaciu miestnosť predeľuje pult. Z obývacej miestnosti je výhľad na Historickú budovu národnej rady SR a Kostol svätého Jána z Mathy. Z kuchyne sa dá dostať do chodby, ktorá spája dve spálne, kúpeľňu a toaletu. Spálňa vedľa obývacej miestnosti smeruje severne s výhľadom na Hurbanovo námestie. Z prvej spálne sa smerom do zadnej časti bytu po pravej strane nachádza kúpeľňa a hneď za ňou nasleduje toaleta. V zadnej časti bytu sa nachádza druhá spálňa, ktorá je orientovaná na juh s výhľadom do dvora, kde sú stromy a Michalská ulica.

STAV BYTU:
Posledná rekonštrukcia bola vykonaná v roku 2001. Je to jediný byt na prvom podlaží. Vnútro bytového domu spolu s pivničnými priestormi prešlo kompletnou rekonštrukciou tento rok. K bytu prislúcha pivničná kobka s rozlohou 4m2. Bytový dom má 3 podlažia. Mesačné náklady na byt predstavujú 200,- €/mesiac pre 4 osoby.

PARKOVANIE:
Parkovanie je verejné (rezidenčné parkovanie stojí 38€/rok).

LOKALITA:

Byt sa nachádza vo výbornej lokalite v historickej časti Starého Mesta. Má skvelú pešiu dostupnosť k zastávkam mestskej hromadnej dopravy – Zochova, Hodžovo námestie, Kapucínska, Poštová. Kompletná občianska vybavenosť v okolí. V tesnej blízkosti sa nachádza zastávka MHD Zochova, 2x Billa na Hodžovom námestí a na Poštovej ulici, Obchodná ulica, fitness, reštaurácie, kaviarne, bary, kníhkupectvá, univerzity (fakulty Technickej a Komenského univerzity, Hudobná a tanečná fakulta VŠMU, ) Za 10 minút sa dá dostať pešo k Bratislavskému hradu.
Byt je ihneď voľný a bez akéhokoľvek záložného práva. Súčasťou ceny je aj podiel na spoločných priestoroch. Je výhodný aj ako investícia (možnosť prerobenia na 2i byt a garsónku a prenajímať samostatne) – atraktívna lokalita pre prenájom nehnuteľnosti, je vhodný na spolubývanie, napríklad pre zahraničných študentov, pre ktorých je táto lokalita veľmi vyhľadávanou. Cena je vrátane provízie RK.

Detaily

ID nehnuteľnosti
2020-230
Miestnosti
3
Kúpeľňa
1
Úžitková Plocha
89 m2

Floor Plans

Description:

Mám záujem / I am interested

MetropolitanEstates
  • MetropolitanEstates
  • + 421 948 277 928
View Listings

Pre viac informácií vyplňte formulár nižšie

    Meno / Name

    Priezvisko / Surname

    Telefón / Phone

    Email

    Správa / Message

    Odoslaním formuláru súhlasíte so spracovaním osobných údajov. Metropolitan Estates s.r.o spracováva vaše osobné údaje iba za účelom vášho kontaktovania. Viac informácií.

    Compare listings

    Compare
    MetropolitanEstates
    • MetropolitanEstates